Tel: +40772152861 | E-mail: [email protected]

Wildfit - Programul transformațional care a revoluționat slăbitul

Mar 30, 2023

Wildfit este programul care a revoluționat lumea sănătății și a dietelor. Creat de Eric Edmeades, pionier în biologia evoluționară și antropologie nutrițională, acesta a petrecut ani de zile studiind alimentația umană și efectele acesteia asupra sănătății noastre.

Programul Wildfit creat de acesta a luat nenumărate premii și s-a răspândit la nivel global prin intermediul coachilor acreditați, cum este de exemplu în Romania Radu Sofronea, care a fost premiat cu locul întâi "Wildfit Coach of the year 2021" la nivel mondial și care a ajutat peste 30 000 de oameni să își îmbunătățească relația cu mâncarea și să slăbească.

Provocarea Wildfit 90 nu este doar un alt program de slăbit sau o altă dietă, ci este un program transformațional care îți schimbă complet modul de a gândi despre mâncare și sănătate prin tehnici de psiho-nutriție, NLP, și multe altele.

De-a lungul programului, participanții învață să își asculte corpul și să își dezvolte o relație mai sănătoasă cu mâncarea și cu alimentația. În loc să se concentreze pe numărul de calorii consumate sau pe restricțiile alimentare, Wildfit încurajează participanții să se concentreze pe partea psihologică a mâncatului, pe calitatea alimentelor consumate și pe efectul pe care acestea îl au asupra corpului și a sănătății lor.

WildFit nu este doar un program de slăbire, ci un program transformațional care te va învața să îți schimbi obiceiurile alimentare și stilul de viață pentru a deveni mai sănătoasă, mai energică și mai fericită. Acest program este conceput pentru a te ajuta să ajungi la starea de sănătate optimă și să te menții acolo, fără să fie nevoie să te chinui cu diete restrictive sau exerciții epuizante.

Atunci când vine vorba de schimbarea obiceiurilor alimentare, adesea este nevoie să lucrăm cu emoțiile și gândurile care ne determină comportamentul alimentar. În Wildfit, se acordă o atenție deosebită abordării psihologice și emoționale, pentru a ajuta oamenii să-și dezvolte o relație mai sănătoasă cu mâncarea și cu propriul corp.

Prin sesiunile de coaching săptămânale, coach-ul Wildfit acreditat oferă sprijin și îndrumare în gestionarea aspectelor emoționale și psihologice care pot fi implicate în alimentația noastră. Aceste sesiuni sunt o oportunitate unică de a explora mai profund obiceiurile alimentare, de a identifica blocările emoționale și de a găsi soluții pentru a le depăși.

În plus, programul Wildfit promovează o abordare pozitivă și non-judecătoare a alimentației și a corpului. În loc să se concentreze pe restricție și control, Wildfit se concentrează pe împuternicirea indivizilor să facă alegeri alimentare sănătoase și conștiente, bazate pe nevoile propriului corp.

Ceea ce face WildFit unic este abordarea sa holistica și psihologică a nutriției.

Pe partea nutrițională, programul se concentrează pe învățarea unor obiceiuri alimentare sănătoase și pe eliminarea alimentelor procesate și alimente care produc boli și inflamații în corp. Această abordare este bazată pe cercetări științifice care arată că dieta noastră modernă poate fi una dintre principalele cauze ale multor afecțiuni precum obezitatea, cancerul, diabetul, bolile cardiovasculare și multe altele.

Are la bază știința evoluționistă și înțelegerea că organismul uman are nevoi nutriționale specifice, care au fost formate de-a lungul milioanelor de ani de evoluție. Prin urmare, programul Wildfit nu se bazează pe restricții calorice, pastile sau pe diete restrictive, ci pe alimente sănătoase și nutriționale, care oferă organismului tot ceea ce are nevoie pentru a funcționa optim.

De asemenea, WildFit oferă o gamă largă de resurse care te ajută să te menții pe drumul cel bun, cum ar fi rețete și gustări delicioase, coaching și ghidaj profesionist.

În plus, WildFit poate fi utilizat pentru a trata anumite probleme de sănătate, cum ar fi alergiile alimentare, boala celiacă, sinuzită, hashimoto, gastrită, colon iritabil, ovare polichistice, migrene, și multe alte afecțiuni.

Datorită abordării sale holistice, acest program poate ajuta la restabilirea echilibrului în organismul tău și duce la funcționarea optimă a organismului tău.

În concluzie, dacă îți dorești să îți transformi viața și sănătatea, WildFit este soluția potrivită pentru tine. Acest program te poate ajuta să îți schimbi obiceiurile alimentare și sănătoase pentru a deveni o persoană mai fericită, mai energică și mai sănătoasă.

În concluzie, prin combinarea componentelor teoretice, practice și psihologice, programul Wildfit care durează 90 de zile este un program unic și transformațional pentru cei care doresc să își îmbunătățească sănătatea, să slăbească sau să aibă o relație mai sănătoasă cu mâncarea și cu propriul corp.

Radu Sofronea ( care este Coach Acreditat WildFit, Nutriționist, Specialist Psiho-Nutriție, Master Practitioner NLP și Hipnoterapeut) oferă garanție pentru programul Provocarea Wildfit de 100% banii înapoi pentru persoanele care urmeaza 80% din program și nu au avut rezultate.

 
Înscrierile se fac doar după o discuție detaliată gratuită online pe Zoom, în care acesta se asigură că te poate ajuta.

Dacă vrei o programare dă click aici, alege ora și ziua care sunt cele mai potrivite pentru tine: https://calendly.com/wildfit-90/discutie-1la1