Termeni ╚Öi condi╚Ťii

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2023

ÔÇő

"S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL"

CUI RO 34101824
Nr. De inregistrare J10/125/2015
ÔÇőBulevardul Republicii, Nr. 39,
Buzau, jud. Buzau, Romania

 

ÔÇőÔÇő

Acesti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii ("Termeni", "Termeni ╚Öi condi╚Ťii") v─â guverneaz─â rela╚Ťia cu site-ul nostru web www.sofronea.com administrat de S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL ("noi", "noi" sau "nostru").

Citi╚Ťi cu aten╚Ťie ace╚Öti Termeni ╚Öi condi╚Ťii înainte de a utiliza Serviciile noastre.

Accesul la ╚Öi utilizarea Serviciile noastre este condi╚Ťionat de acceptarea ╚Öi respectarea acestor Termeni si conditii. Ace╚Öti Termeni se aplic─â tuturor vizitatorilor, utilizatorilor ╚Öi altor persoane care acceseaz─â sau utilizeaz─â Serviciile noastre.

Prin accesarea sau folosirea Serviciilor noastre sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi ace╚Öti Termeni. Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu nici o parte a termenilor, nu este posibil s─â accesa╚Ťi Serviciile noastre.

ÔÇő

Proprietate Intelectuala


Serviciile ╚Öi con╚Ťinutul, caracteristicile ╚Öi func╚Ťionalitatea lor originale sunt ╚Öi vor r─âmâne proprietatea exclusiv─â a companiei ╚Öi a licen╚Ťiatorilor acesteia. Serviciul este protejat de dreptul de autor, m─ârcile comerciale ╚Öi alte legi ale României ╚Öi ale ╚Ť─ârilor str─âine. Marcile noastre comerciale si tipul de comert nu pot fi folosite in legatura cu orice produs sau serviciu fara consimtamantul prealabil scris al firmei S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL.

 

Leg─âturi c─âtre alte site-uri web


Serviciul nostru poate con╚Ťine linkuri c─âtre site-uri Web ale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi sau servicii care nu sunt de╚Ťinute sau controlate de c─âtre S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL.

 

S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL nu are niciun control ╚Öi nu î╚Öi asum─â nicio responsabilitate pentru con╚Ťinutul, politicile de confiden╚Ťialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi. Recunoa╚Öte╚Ťi ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL nu va fi r─âspunz─âtor, direct sau indirect, pentru niciun prejudiciu sau pierdere cauzat─â sau presupus─â a fi provocat─â de sau în leg─âtur─â cu utilizarea sau dependen╚Ťa de astfel de con╚Ťinut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

V─â recomand─âm cu insisten╚Ť─â s─â citi╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile ╚Öi politicile de confiden╚Ťialitate ale oric─âror site-uri sau servicii ale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi pe care le vizita╚Ťi.ÔÇő

 

Incheierea accesului

 

Va putem incheia sau suspenda imediat accesul, f─âr─â notificare prealabil─â sau r─âspundere, din orice motiv, inclusiv f─âr─â limitare dac─â se încalc─â Termenii si conditiile.

 La terminare, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat.ÔÇő

 

Limitare a r─âspunderii


În niciun caz, S.C. HEALTH LIFE COACHING SRL, nici directorii, angaja╚Ťii, partenerii, agen╚Ťii, furnizorii sau afilia╚Ťii s─âi nu vor fi r─âspunz─âtori pentru nicio daun─â indirect─â, incidental─â, special─â, consecvent─â sau punitiv─â, inclusiv, f─âr─â limitare, pierderea profitului, sau alte pierderi intangibile care rezult─â din (i) accesul la sau utilizarea sau incapacitatea de a accesa sau de a folosi Serviciul; (ii) orice comportament sau con╚Ťinut al oric─ârei ter╚Ťe p─âr╚Ťi în cadrul Serviciului; (iii) orice con╚Ťinut ob╚Ťinut din Serviciu; ╚Öi (iv) accesul, utilizarea sau modificarea neautorizat─â a transmisiilor sau a con╚Ťinutului dvs., indiferent dac─â se bazeaz─â pe garan╚Ťie, contract, delictual─â (inclusiv neglijen╚Ť─â) sau orice alt─â teorie legal─â, indiferent dac─â am fost informa╚Ťi sau nu despre posibilitatea unor astfel de daune, dac─â se constat─â c─â o remediere prezentat─â în acest document a e╚Öuat din scopul s─âu esen╚Ťial.

ÔÇő

Act de renun╚Ťare


Utilizarea de c─âtre dvs. a Serviciului este pe raspunderea proprie. Serviciul este furnizat pe baza "în timp ce este" ╚Öi ca "DISPONIBIL". Serviciul este furnizat f─âr─â garan╚Ťii de orice natur─â, expres sau implicit, incluzând, dar f─âr─â a se limita la garan╚Ťiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, non-înc─âlcare sau performan╚Ť─â.

ÔÇőS.C. HEALTH LIFE COACHING SRL, filialele sale, filialele ╚Öi licen╚Ťiatorii s─âi nu garanteaz─â c─â a) Serviciul va func╚Ťiona neîntrerupt, securizat sau disponibil în orice moment sau loca╚Ťie; b) orice erori sau defecte vor fi corectate; c) serviciul nu con╚Ťine viru╚Öi sau alte componente d─âun─âtoare; sau d) rezultatele utiliz─ârii Serviciului vor îndeplini cerin╚Ťele dumneavoastr─â.ÔÇő

 

Legea care se aplic─â


Ace╚Öti Termeni si conditii sunt guverna╚Ťi ╚Öi interpreta╚Ťi în conformitate cu legisla╚Ťia României, f─âr─â a ╚Ťine seama de dispozi╚Ťiile sale privind conflictul de legi.

E╚Öecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renun╚Ťare la aceste drepturi. Dac─â o prevedere a acestor Termeni este considerat─â nevalabil─â sau inaplicabil─â de c─âtre o instan╚Ť─â, restul prevederilor acestor Termeni vor r─âmâne în vigoare. Ace╚Öti Termeni constituie întregul acord între noi cu privire la Serviciul nostru ╚Öi înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le putem avea între noi cu privire la Serviciu.ÔÇő

 

Schimb─âri


Ne rezerv─âm dreptul, la discre╚Ťia noastr─â, de a modifica sau înlocui acesti Termeni în orice moment. Dac─â o revizuire este necesara, vom încerca s─â furniz─âm o notificare cu cel pu╚Ťin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oric─ârui nou termen. Ceea ce constituie o schimbare material─â va fi determinat la discre╚Ťia noastr─â.

Continuând s─â accesa╚Ťi sau s─â utiliza╚Ťi Serviciul nostru dup─â intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi termenii revizui╚Ťi. Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu noii termeni, nu mai utiliza╚Ťi Serviciul.ÔÇő

 

Contacteaza-ne


Dac─â ave╚Ťi întreb─âri cu privire la ace╚Öti Termeni si conditii, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi.