Tel: +40772152861 | E-mail: [email protected]

Salutare, eu sunt 

Radu Sofronea.

 

Sunt Nutriționist, Specialist Psiho-nutriție, Master NLP si Primul Coach Acreditat WildFit din România, nominalizat la nivel mondial
🥇Coach of the year 2020.

 

Și pană în prezent am ajutat peste 30.000 de femei prin programele gratuite și cu plată, am susținut peste 2.000 ore de coaching. Am sprijinit femei să slăbească într-un mod sănătos, fără înfometare și echilibrat până la 18 kg în 3 luni de zile.

Stilul de viață pe care îl promovez a vindecat oameni de diabet tip 2, dureri articulare, hipertensiune arteriala, dezechilibre hormonale, uter polichistic, dermatite, alergii, probleme de tranzit intestinal, probleme de colon, gastrite, probleme de imunitate, anemii și multe, multe altele.

Hai să lucrăm împreună
 "Toata viata fusesem gras, chiar obez. Cel mai mult am cantarit 125 kg. Am încercat aproape toate dietele cunoscute, dar aveam rezultate pentru o perioada, doar cat ma tineau vointa si motivatia. Odata ce acestea dispareau, puneam la loc toata greutatea, iar munca mea se ducea pe apa sâmbetei."
Video Poster Image
Video Poster Image
Video Poster Image

Despre Mine

 

De la o varsta foarte frageda, m-am luptat cu kilogramele in plus. Am încercat aproape toate dietele cunoscute, dar aveam rezultate pentru o perioada, doar cat ma țineau voința și motivația. Odată ce acestea dispăreau, punea la loc toată greutatea, iar munca mea se ducea pe apa sâmbetei.

În Februarie 2018 am inceput să fac alt gen de schimbări în viața mea, în modul meu de gândire, și am început să lucrez în paralel atât la partea psihologică cât și la cea nutrițională și am început să am rezultate uimitoare.

Tocmai descoperisem cât de bine funcționează rezolvarea mâncatului emoțional, rezolvarea celor 6 tipuri de foame, ce înseamnă dieta noastră ca și specie, și cum se pot schimba obiceiurile prin Coaching și NLP.

Acesta a fost momentul când am simțit că mi-am găsit misiunea și că asta trebuie să fac: SĂ AJUT OAMENII SĂ ÎȘI RECÂȘTIGE LIBERTATEA ÎN FAȚA MÂNCĂRII.

Pană în prezent am ajutat peste 30.000 de femei prin programele gratuite și cu plată, am susținut peste 2.000 ore de coaching. Am sprijinit femei să slăbească într-un mod sănătos, fără înfometare și echilibrat până la 18 kg în 3 luni de zile.

Stilul de viață pe care îl promovez a vindecat oameni de diabet tip 2, dureri articulare, hipertensiune arteriala, dezechilibre hormonale, uter polichistic, dermatite, alergii, probleme de tranzit intestinal, probleme de colon, gastrite, probleme de imunitate, anemii și multe, multe altele.

Programe Pentru Tine

Ebook 180 Rețete Pentru Slăbit Sănătos

O colecție de 180 rețete delicioase care să te ajute să mănânci sănătos și să slăbești fără să te înfometezi sau să numeri calorii.

Află detalii

Rezolvă în 14 zile mâncatul emoțional 

Scapă de pofte, mâncat compulsiv și pe fond emoțional în 14 zile, fără să scoți absolut nimic din alimentația ta.

Află detalii

Programul de slăbit Wildfit

Scapă definitiv de diete. Slăbește până la 15 kg în 3 luni și obține adevărata libertate față de mâncare.

Află detalii

Rezolvă Mâncatul Pe Fond  Emoțional Și Înscrie-te În Cel Mai  

 
Până la finalul celor 2 săptămâni poftele tale de dulce, de sărat (sau oricare ar fi acestea) se vor reduce foarte mult și vei ajunge în poziția în care nu vei mai vrea pur și simplu să le consumi.

 

Rezervă un loc

Articole  Blog

5 Motive deștepte de ce să lucrezi cu un coach pentru a slăbi

Câte diete ai putea spune că ai încercat până acum? 5 ... 10 ... mai multe? Te întreb pentru că vreau să demonstrez ceva: dietele sunt ușor de început, dar sunt extrem de greu de ținut.

Citește articolul

Mâncarea este o recompensă sau o pedeapsă?

Chiar dacă pentru unele persoane pare că mâncarea le aduce fericire, pentru mulți dintre ei, ea defapt aduce tot felul de experiențe și trăiri neplăcute. Dar aceștia nu văd asta.

Citește mai mult

Metoda mea de a rezista când tentația e în fața ochilor

Această metodă te va ajuta să vezi poftele dintr-o perspectivă nouă, în care este UȘOR să reziști - chiar și atunci când tentația stă chiar în fața ta! Fără chin sau voința pentru a rezista.

Citește articolul