Rezolvă mâncatul emoțional și scapă de pofte în 14 zile cu WildFit

Până la finalul celor 2 săptămâni poftele tale de dulce, de sărat (sau oricare ar fi acestea) se vor reduce foarte mult și vei ajunge în poziția în care nu vei mai vrea pur și simplu să le consumi.

✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)

Nu Trebuie Să Mă Crezi Pe Cuvânt,  Uite Doar Câteva Exemple Că Se Poate.

Când vine vorba de alegerea unui program pentru a-ți îmbunătăți relația cu mâncarea  știu că este important să afli păreri și experiențe ale altor persoane. Așa că te invit să citești o mică parte din ceea ce spun alți participanți în timpul programului.

Cheia Reușitei Este Rezolvarea Mâncatului Emoțional

Am ținut foarte multe diete în viața mea și tot timpul mă întorceam la kilogramele dinainte, dar toate acestea se întâmplau pentru că lipsea ceva, lipsea partea emoțională.

Niciuna dintre dietele de pe piață nu aborda acestă parte cu mâncatul emoțional, parte care din punctul meu de vedere reprezintă punctul cheie pentru o transformare pe viață.

Hai să fim sinceri! Dacă mă apuc acum să îți spun să nu mai mănânci dulce, să nu mai mănânci pâine sau cartofi, o vei face? Dacă da, te apuci să îmi urmezi sfatul, pentru cât timp te vei ține de el?

Ce se va întâmpla după aceea? Vei ceda și o vei lua de la capăt, ba mai mult decât atât, vei avea un sentiment și mai puternic că nu ești capabilă, că nu ești în stare, că slăbitul e un chin, etc.

De aceea consider că primul și cel mai important lucru este să înțelegem DE CE mâncăm.

Aceasta este promisiunea mea pentru tine, până la finalul celor 2 săptămâni vei înțelege de ce mănânci, vei controla poftele fără a depune efort, ba mai mult, vei ajunge în postura în care pur și simplu nu vei mai dori să consumi unele alimente la care acum nu te poți abține. Sună bine asta pentru tine?

✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)

Despre mine...

 

Eu sunt Radu Sofronea, inima și mintea din spatele cursului revoluționar ”Rezolvă mâncatul pe fond emoțional și scapă de pofte în 14 zile”.

În calitate de Nutriționist, Coach Acreditat Wildfit, Master Practitioner NLP, și Specialist Psihonutriție, am dedicat ani din viața mea înțelegerii profunde a relației dintre minte și mâncare. Și acum, este rândul tău să beneficiezi de acest amalgam de cunoștințe și experiență.

În societatea de astăzi, mâncatul emoțional nu este doar comun, ci adesea ignorat sau minimalizat ca un "viciu inofensiv". Dar adevărul?

Este o luptă tăcută pentru toți cei care vor să slăbească dar nu reușesc, o corvoadă zilnică pentru că nu este doar despre o luptă cu un cântar, ci despre o luptă interioară cu obiceiurile nesănătoase pe care oamenii nu le pot sparge, despre dependențele alimentare, automatisme și emoții care sunt anesteziate cu mâncare.

Ce Înseamnă Acest Mâncat Emoțional Și Află Dacă Ți Se Întâmplă Și Ție


Înainte de a-ți povesti cum facem toate acestea vreau să îți las aici câteva exemple despre ce înseamnă mâncatul emoțional ca să îți dai seama dacă ți se întâmplă și ție. Dacă te vei regăsi în cel puțin una dintre situații, atunci înseamnă că programul este pentru tine.

Acestea sunt doar câteva din lucrurile ce le aud zilnic de la persoanele care se confruntă cu mâncatul pe fond emoțional și decid să facă acest curs.

 

Conștient vrei să slăbești 

Dar mereu ajungi să pui înapoi kilogramele slăbite prin dietă 

 • ”Mă lupt cu ceva mai multe kilograme de ceva timp. Încerc să îmi regăsesc un echilibru, dar nu am mai reușit. Am încercat tot felul de variante și am eșuat. Toată viața mea a fost o cură … ba de slăbire ... ba de îngrășare (fără să îmi doresc asta). Între timp au apărut și ceva probleme de sănătate și uite așa în februarie 2019 aveam 65kg, iar acum 95kg. ”
 

Simți Că Nu Ai Voință Și Disciplină

Pentru că degeaba încerci să schimbi ce ai în farfurie dacă nu schimbi ce simți și ce gândești legat de mâncare și despre tine.  

 • ”Am fost și la nutriționist dar varianta clasică cu 3 mese și 2 gustări mă omoară și după o scurtă perioadă de timp ajung să renunț și revin complet la vechile obiceiuri.”
 

Nu Te Poți Controla

Ai anumite convingeri despre mâncare și cine ești tu (gurmandă, iubesc mâncarea, este răsfățul meu, mă relaxează, etc.) și te autosabotezi.

 • ”Am fost crescută să mănânc totul din farfurie și în plus gătesc bine, deci îmi place să mănânc. Pe fond emoțional s-au adunat multe kilograme. Tot timpul am fost o tipă plinuță iar după nașteri m-am tot îngrășat și am ajuns și la 100 kg. M-am tot înfășurat în grăsime ca să mă văd. Știu că mănânc aiurea, că le combin aiurea dar nu mă pot abține și nu țin cont. Am o dependență de mâncare.”
 

Mănânci Ca Să Umpli Un Gol Interior

Dar acel gol nu se vindecă și nu se umple cu mâncare. Mâncarea este doar un anestezic temporar căruia i se duce repede efectul.

 • ”În timpul zilei sunt bine, mă descurc bine, mănânc bine, dar seara ronțăi în continu. Nu beau sucuri, nu mănânc cartofi prăjiți, nu beau alcool dar înschimb mănânc în continuu. Am o senzație de gol în mod continuu.
  Viața mea s-a schimbat radical acum 4,5 ani. Până atunci am avut o familie frumoasă dar atunci am divorțat și am început un business nou pe care nu îl cunoșteam.
  Prefer patiseriile după care trec la dulce, apoi iar sărat, iar dulce. În primul și în primul rând îmi doresc să am un stil de viață sănătos, îmi doresc să trăiesc sănătos.”
✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)

Mânânci Emoțional Atunci Când...

 • Mănânci pentru a domoli emoțiile negative sau pentru a le amplifica pe cele pozitive și nu pentru a-ți hrăni corpul
 • Crezi că dacă vei mânca ceva te vei simți mai bine 
 • Ai avut vreodată un moment în care ai mâncat mai mult decât trebuia? Ai avut vreodată un moment în care ai mâncat totul din farfurie, toată ciocolata, sau toate cipsurile și nu știi când ai făcut asta? Cel mai probabil ai mâncat emoțional.
 • Ți s-a întâmplat vreodată să mănânci și apoi, poate la 5 minunte sau la 1 oră după aceea să regreți ce ai făcut? 

Dacă simți că te regăsești în ceea ce eu povestesc înseamnă că și tu mănânci emoțional iar această provocare de 2 săptămâni este pentru tine.

Poate că spui acum în sinea ta:

Ok Radu. Am înțeles treaba cu mâncatul emoțional, da, o am și eu, dar cum o rezolvăm?


În primul rând în aceste 2 săptămâni vei înțelege mai bine cum funcționează mintea noastră și de ce luăm toate aceste decizii pe care le regretăm ulterior, iar cele mai importante puncte pe care ne vom concentra sunt:

Axa Timpului - cei mai mulți oameni, când vine vorba despre mâncare se gândesc doar la momentul în care mănâncă, efectiv atunci când bagă mâncarea în gură și nu iau în calcul alte 2 momente foarte importante: momentul deciziei care este înaintea mesei și momentul de după masă când se simt într-un anumit fel.

Cele 6 Tipuri De Foame - fără să le înțelegem pe acestea și fără a le rezolva, foamea emoțională este mult mai grea de rezolvat

Nu Scoatem, Doar Adăugăm - pincipiul că pentru sănătatea noastră este mult mai important să îi dăm corpului ceea ce are nevoie decât să îi scoatem ceea ce îi face rău

Nu este vina ta pentru că te afli în această situație. Da, m-ai auzit bine pentru că ai fost manipulată și ai primit multe reguli despre mâncare și viață care nu sunt ale tale dar te influențează și funcționezi după ele fără să îți dai seama.

✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)

Rezervă-ți Acum Un Loc!


* GARANȚIE 100% BANII ÎNAPOI PENTRU 1 AN DE ZILE. 

Ai la dispoziție 1 an de zile să urmezi metoda propusă de mine în acest curs. Dacă cumva vei fi nemulțumită, trimite-mi un email și vei primi banii înapoi (100% garantat).

Preț / Persoană

179 Ron

Acces în cursul online de 14 zile

Rezervă Un Loc La Cursul Online De 14 Zile

Care Este Planul Pentru Cele 14 Zile

În cele 2 săptămâni vei învăța și vei exersa extraordinar de mult și tocmai de aceea te voi ghida zilnic în acest proces prin:

✅ 10 Videouri Înregistrate

În fiecare zi, de luni până vineri, în Grupul de Facebook se va elibera câte un video cu indicațiile zilei. Asta înseamnă că vor fi 10 video-uri, în total aproximativ 6 ore de conținut.

✅ 4 Sesiuni Live De Grup Pe Zoom

În fiecare zi de luni și miercuri de la 20:30 ora României vom avea online pe Zoom sesiuni live de grup ținute direct de mine. O sesiune durează aproximativ o oră și puțin.


✅ Grup De Facebook Și Grup De Whatsapp

 Eu voi fi personal prezent în ambele grupuri pentru a îți oferi răspunsuri rapide, sfaturi personalizate și îndrumare în timp real.


✅ Acces Pe Viață la toate materialele cursului.

Odată ce faci parte din comunitatea celor care au urmat cursul, vei avea acces permanent la toate materialele acestuia (video-urile zilnice, înregistrările sesiunilor live și grupurile).

Asta înseamnă că oricând vei avea nevoie să reiei unele concepte sau să te reconectezi cu lecțiile, resursele îți vor fi disponibile, garantându-ți astfel o valoare continuă în timp. 


✅ Alte Bonusuri 

Pe lângă accesul în curs vei primi și un pachet generos de bonusuri digitale:  Jurnalul "Explorând legătura dintre emoții și mâncare", ”20 Deserturi Sănătoase” și ”Smoothie-uri Energizante” și nu numai. 

✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)

De Ce Sunt Așa De Sigur Că Va Funcționa Și Pentru Tine

 

În primul rând pentru că dacă eu am reușit, atunci sunt sigur că vei reuși și tu. 

Crede-mă când îți spun că eram un gurmand, iubeam mâncarea și în special dulciurile, nu degeaba aveam 125 de kg.

Dar am reușit să ajung să trec pe lângă dulciuri, să trec pe lângă cofetării, pe lângă patiserii, covrigării fără măcar să am nici cea mai mică dorință de a avea acele produse. Reușesc să fac asta fără să mă folosesc de voință și să fiu frustrat.

În al doilea rând pentru că de când am avut această transformare, am devenit tare curios de cum funcționează creierul nostru și am început să studiez foarte multă psihologie, NLP și alte tehnici despre emoții și cum funcționează creierul nostru. Pur și simplu sunt fascinat de acest domeniu și studiez în mod continuu.

În al treilea rând, nu doar studiez ci și aplic pe mine și pe clienții mei.

Din 2018, de când mă ocup să ajut oamenii să scape de mâncatul emoțional și până acum sunt câteva mii de persoane ce au trecut prin acest program cu rezultate fabuloase.

Știi Care Este Secretul Cel Mai Mare??

 

(*un scurt preview din ziua 3 a programului în care facem un exercițiu special în care mâncăm împreună)

 

Secretul este că îți vei diminua poftele și vei lucra la mâncatul pe fond emoțional fără să scoți nimic din alimentația ta în această perioadă.

Da, ai auzit bine, nu vei scoate nimic din alimentație dar ne vom concentra pe a mânca conștient, pe a-ți analiza emoțiile înainte de a mânca, pe a observa ce gust are mâncarea de la început până la final dar și cum te simți după ce ai mâncat. De asemenea ne vom concentra să îi dăm corpului tot ce are nevoie, nutrienți, apă, vitamine, fără pastile, prafuri sau mâncat la ore fixe, numărat de calorii, sau prostii din acestea.

TOTUL va fi ca o joacă. 
Da, cele 2 săptămâni sunt precum o joacă în care ne distrăm, ne simțim bine și în același timp scăpăm de pofte și de mâncatul emoțional. Sună bine pentru tine?

Sper că da, dar mai am ceva foarte important să îți spun.

Acest curs nu este un curs pe care să îl cumperi și să îl faci când ai timp sau când ai chef.

Ca să ai rezultate este nevoie să mergi odată cu noi și urmezi indicațiile. Adică să urmărești videourile zilnie, să participi la sesiuni, să faci exercițiile ce ți le recomand.

Asta înseamnă că vei avea nevoie de aproximativ o oră pe zi să aloci pentru toate acestea.

Atenție, nu va trebui să stai țintuită în fața ecranului. Videourile zilnice le poți asculta când ești în drum spre muncă sau spre casă, le poți urmări când gătești sau faci curat în casă, important este să poți fi concentrată pe informațiile din material.

✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)

Ce Primești În Detaliu Pentru 179 RON Dacă Te Înscrii Astăzi 

În fiecare zi, de luni până vineri, pe platformă și în Grupul de Facebook se va elibera câte un video cu indicațiile zilei pe care v-a trebui să le parcurgi și să le aplici. Asta înseamnă că vor fi 10 video-uri, în total aproximativ 6 ore de conținut.

Videourile sunt cu explicații simple și clare, fără termeni științifici sau necunoscuți. Mie îmi place să spun că informația este transmisă „pe limba omului”.

Programul este unul transformațional, asta înseamnă că pentru a avea rezultate va fi nevoie să aplici ceea ce îți voi propune și să îți dai voie să lucrezi cu tine și cu emoțiile tale.

În exlusivitate dacă te înscrii până pe 29 Iulie, vei avea posibilitatea să urmezi cursul ghidată direct de mine în 4 sesiuni de coaching de grup pe Zoom, cu o durata de aproximativ 80 minute fiecare.

Acesta este un suport personalizat extraordinar de util și merită profitat de oportunitate.

În aceste sesiuni se fac exerciții speciale, se discută despre provocările din relația actuală cu mâncarea, primești sfaturi și îndrumări în funcție de etapa în care te afli în program, toate cu scopul de a obține rezultate cât mai bune.

Aceste sesiuni sunt online pe Zoom și au loc luni si miercuri de la ora 20:30.

În exclusivitate pentru cei care se înscriu până pe 29 Iulie, vor beneficia de suport nelimitat în grupul de Whatsapp pe toată durata programului.

Vei putea să împărtășești întrebări, gânduri sau succese în timp real. Vei primi răspunsuri rapide și sfaturi personalizate din partea mea și a celorlalți participanți.

Eu voi fi personal prezent în grupul de WhatsApp, răspunzând la întrebări și oferindu-ți îndrumare în timp real.

Acest bonus este o modalitate excelentă de ne conecta zilnic, de a primi suport imediat și de a avea încredere că nu ești singură în această călătorie.

Vei deveni parte din grupul privat de Facebook alături de celelalte colege cu care vei parcurge această călătorie transformatională.

Vei găsi o comunitate de persoane care împărtășesc aceleași obiective și lupte iar eu voi oferi suport nelimitat acolo pe perioada cursului.

Tot acolo voi urca video-urile zilnice, explicații, sfaturi și ghiduri practice pentru fiecare zi a programului.

Vei primi acolo și înregistrările tuturor sesiunilor de coaching, astfel încât să poți să le revezi ori de câte ori ai nevoie pentru că vei avea acces pe viață la grupul de Facebook.

Atunci când îți propui să îți schimbi obiceiurile și să rezolvi mâncatul pe fond emoțional, este important să abordezi această problemă din toate unghiurile posibile.

Utilizarea jurnalului "Explorând legătura dintre emoții și mâncare" împreună cu cursul "Rezolvă mâncatul pe fond emoțional în 14 zile" va fi de mare ajutor în acest sens.

Jurnalul este în format digital și conține exerciții practice și întrebări special alese care te vor ajuta să îți dezvolți o înțelegere mai profundă a obiceiurilor tale alimentare și a modului în care acestea sunt legate de emoțiile tale.

În acest fel, vei putea obține rezultate mai eficiente și durabile în rezolvarea mâncatul pe fond emoțional, și va fi un pas important în direcția atingerii obiectivelor tale.

Cele mai multe persoane care suferă de mâncat emoțional se confruntă cu zilnic cu pofte de dulce, cărora cu greu le pot face față. 

Până la finalul programului vei începe să iei decizii alimentare din ce în ce mai bune, vei mănâncă prezentă și conștientă de gustul pe îl are mâncarea de la început până la final.

Acesta va fi momentul perfect pentru a începe să introduci în viața ta aceste dulciuri mega sănătoase, pline grăsimi bune, vitamine și minerale de care corpul tău are atâta nevoie.

Și ce e și mai frumos este că pofta de dulce îți va trece foarte repede, nu vei mânca 3 felii, și te va ține toată ziua. Da, am pregătit ceva super!

Fie că vrei să te umpli cu energie înca de la primele ore ale dimineții, să îți refaci echilibrul organismului sau să scapi de câteva kilograme în plus, aceste smoothie-uri sunt solutia perfecta pentru a avea grijă de sănătatea ta și să te simți în formă. 

Am pregătit această colecție de smoothie-uri pentru a te ajuta să nu mai stari peste mese, să consumi mai multe fructe și legume, să diminuezi pofta de dulce și să slăbești mai ușor.

Valoare: 1.397 RON

🎉 Pachet Promoțional: 179 RON

BENEFICIEZI DE GARANȚIE 100% BANII ÎNAPOI PENTRU 1 AN DE ZILE

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu te-ai convinsă încă dacă programul este pentru tine?


Îți las aici un material cu mine de la TVR1 în care vei afla mai multe detalii despre metoda mea astfel încât sa afli dacă este pentru tine acest program și dacă rezonezi cu abordarea mea. 

 
✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)