Tel: +40772152861 | E-mail: [email protected]

Exercițiu hipnoză ușoară pentru a elimină povara kilogramelor și a începe să slăbești

Mar 28, 2023

Astăzi vreau să îți propun un exercițiu ușor de hipnoza pentru a începe să aduci corpul dorit în viața ta.

Să începem.

Ia-ți câteva clipe singură și du-te cu mintea în momentul în care ai început să te îngrași și derulează până când ajungi în prezent.

Derulează fiecare amintire care îți vine cu tine mâncând tristă, mâncând fericită, mâncând alături de oameni dragi și așa mai departe.

Imaginează-ți că fiecare astfel de moment a creat ușor, ușor, pe tine o armură fierbinte, grea și tare pe care o porți acum. 

Revii cu atenția în prezent și începi să îți simți corpul.

Simți cât de grei îți sunt umerii cu această armură, simți oasele obosite să care de ani de zile 10 kg în plus (sau câte ai tu).

Simte toate, toate tensiunile din corp.

Acum, imaginează-ți că îți scoți armura și răsufli ușurată. Conectează-te cu senzațiile din corpul tău ușor, frumos, radiant și energic.

În următorul minut, respiră ca și cum ar fi prima ta respirație liberă de greutatea împovărătoare a armurii.

Verifică cum te simți. 

Povara kilogramelor se va diminua cu fiecare zi în care faci acest exercițiu, te vei reconecta cu corpul tău suplu care se află acolo în tine, și vei regăsi noi perspective, soluții și un sentiment reînnoit de energie pentru a aduce schimbarea în viața ta.

Iar dacă dori să faci schimbări în viața ta rapid și cu rezultate maxime, având lângă tine un om competent care să cunoască foarte bine nutriție, psihologie și modul în care funcționează corpul (fizic, mental, spiritual, chimic), te invit la o discuție gratuită 1 la 1.

Aceasta va fi  online pe Zoom, ne vom cunoaște mai bine, îmi vei povesti ce schimbări ți-ai dori să obții, iar dacă metoda mea se potrivește nevoilor tale, am să îți povestesc cum te pot ajuta să îți schimbi viața și corpul (dacă este cazul) lucrând cu mine. 

👉 Click aici pentru a face o programare: https://calendly.com/wildfit-90/discutie-1la1

Sunt aici sa te ajut!