🔥OFERTĂ VALABILĂ PÂNĂ PE 29 IULIE

Scapă De Pofte Și Rezolvă Mâncatul Pe Fond Emoțional În 14 zile Cu WildFit 

 …Prin Psiho-Nutriție Și Metoda Celor 6 Tipuri De Foame

Eu sunt Radu Sofronea, Specialist Psiho-Nutriție, Coach WildFit, Nutriționist, Master NLP și vreau să îți spun că dacă vrei să scapi de pofte, de mâncatul excesiv și de kilograme, trebuie să începi să lucrezi mai întâi cu mintea ta, altfel mereu te vei întoarce la vechile obiceiuri.
✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)

Știu cum te simți! Iubești mâncarea, îți place să îți satisfaci poftele, și oricât de mult îți dorești o schimbare și vrei să slăbești, nu reușești să reziști tentațiilor.

 

Hai să zicem că ai avut o zi grea astăzi și tot ce ți-ai dorit în timpul zilei a fost să ajungi casă, să te așezi pe canapea sau în vârful patului și să uiți de stresul zilei.

Dar nici vorbă de așa ceva, treburile casei, hainele care trebuiau spălate și familia înfometată, te-au întâmpinat imediat.

Nu îți venea să te apuci de nimic. Simțeai că ai nevoie de o doză de energie⚡pentru a putea face față acestor treburi care stau între tine și relaxarea mult așteptată.

Și de unde puteai să iei această doză? Din frigider desigur.

Poate știi deja că el este aliatul tău puternic în cazurile în care ești cu moralul la pământ, ori ești obosită, nervoasă, tristă, singură, neapreciată, și așa mai departe.

Orice emoție ar fi, o rezolvi cu o singură acțiune: aceea de a mânca ceva bun și de preferat mult.

Simți cum toată tensiunea de pe umerii tăi dispare ca prin minune, și te calmezi.

Eu Sunt Radu Sofronea

 

Mulți oameni mă știu din emisiunile de la TVR1 sau din cursurile create de mine încă din 2018 prin intermediul cărora am ajutat peste 30 000 de persoane să își rezolve mâncatul pe fond emoțional și să slăbească.

Pe mine mama și bunica m-au crescut învățându-mă să mănânc tot din farfurie și în momentul în care terminam îmi spuneau zâmbind: 

  • Aaaa…. Ți-a plăcut…. Atunci îți mai pun o porție :)

Și așa o luăm de la capăt.

Practic toată viața m-am confruntat cu astfel de scenarii și reguli mentale și am ajuns să mănânc compulsiv și emoțional.

Nu o dată m-am simțit un nimeni, un incapabil, de râsul tuturor. Mă mai enervam din când în când, dar până la urmă am ajuns să cred că așa sunt eu și că nu am ce face. Mă identificam cu ceea ce spuneau ceilalți despre mine, deși, ceva în adâncul meu îmi spunea că eu nu sunt acea persoană.

Am făcut de toate. Am ținut 2 zile fructe - 2 zile lactate, cure de cireșe, de varză, de grefe, dietă ducan, keto, disociată, etc.

Am mâncat mai puține calorii decât consumam, cântăream mâncarea la gram, am făcut mișcare, și multe alte exemple de acest gen. 

Cu mult chin slăbeam ceva, dar niciodată schimbările nu țineau mai mult de o lună, pentru că tot timpul ajungeam să mă întorc la vechile obiceiuri iar kilogramele se întorceau și ele.

 În 2015 mi-am dat seama că nu asta e calea.

Am început să caut soluții de unul singur și uite așa, ușor, ușor am început să devin pasionat de psihologie, nutriție, NLP, dezvoltare personală și tot ce înseamnă modul de funcționare al corpului și al creierului uman.

Am început să citesc foarte multe cărți, am urmat nenumărate cursuri atât în țară cât și prin străinătate. 

Am să reușit îmi obțin LIBERTATEA FATĂ DE MÂNCARE și am învățat cum să scap de foamea emoțională fără voință. Am ajuns în stadiul în care trec pe lângă dulciuri fără ca să îmi trezescă nici cel mai mic interes.

Am înțeles că dacă vreau să obțin alte rezultate, trebuie să devin altă persoană, să gândesc și să acționez diferit față de cum am făcut până acum.

A fost atât la life changing ce făceam de data aceasta încât am ajuns la 85 de kilograme (eu am 1.95 m înălțime) în 4-5 luni fără să mă folosesc de voință, natural, fără chin și foarte important fără înfometare. 

Aceste schimbări legate de corpul meu cât și schimbarea din mintea mea, m-au făcut să înțeleg că pentru a slăbi fără chin, pentru a mă menține trebuia să combin partea psihologică cu nutriția.

Astfel am devenit Nutriționist Acreditat, Coach Wildfit, Specialist Psiho-Nutriție, am fost nominalizat Coach of The Year la nivel mondial, am fost invitat la TV în nenumărate rânduri și programele mele au fost urmate până acum de zeci de mii de femei.

 

Într-un final am aflat răspunsul la întrebările pe care poate și tu ți le pui:

 

❌ De ce mănânci iar apoi regreți asta?

❌ De ce nu te poți abține?

❌ De ce nu reușești să slăbești?

❌ De ce mereu te întorci la vechile obiceiuri?

❌ De ce mânânci mai mult decât ai fizic nevoie și nu poți rezista în fața alimentelor "interzise"?

❌ De ce bucuria, tristețea, recompensa, pedeapsa, singurătatea, oboseala, toate pot reprezinta motive de a apela la mâncare?

... răspunsul este că suferi de Mâncat Pe Fond Emoțional.

Și partea frumoasă este că rezolvarea poate fi chiar relaxantă, plăcută și ușoară!

În ultimii 5 ani am pus cap la cap și am perfecționat acest curs care conține în totalitate metoda mea de rezolvare a mâncatului pe fond emoțional, sfaturi, trucuri, și informații pe care nu le găsești în altă parte.

Cu mine vei prelua controlul asupra poftelor, și te voi învăța asta pas cu pas, de la o zi la alta, timp de 14 zile.

Și știi care e cea mai bună parte? Secretul metodei mele este că nu vei scoate nimic din alimentația ta și îți vei satisface toate poftele. Așadar în loc să te simți frustrată, te vei relaxa!

✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)

Programul Rezolvă Mâncatul Pe Fond Emoțional În 14 Zile Te Va Ajuta...

✅ înveți ce este mai exact mâncatul pe fond emoțional

✅ afli și să rezolvi cauzele pentru care apelezi la frigider ca la un refugiu

✅ înveți, pas cu pas, ce trebuie să faci astfel încât mâncarea să nu mai fie principalul mod în care îți potolești emoțiile

✅ diminuezi drastic poftele de dulce, sărat și alimente nesănătoase fără voință

✅ lucrezi cu cele șase tipuri de foame pentru a îți rezolva poftele (foamea de glicemie scăzută, foamea nutrițională, de varietate, etc...)

✅ începi să îi dai corpului ceea ce are nevoie: nutrienți, vitamine, apă etc

 îți asculți corpul și mintea atunci când îți trimit semnale legate de mâncare​

✅ descoperi emoțiile joase și ascunse, de care nu știai că există și care îți stăpânesc obiceiurile de a mânca

✅ îți reglezi tranzitul intestinal să rezolvi fluctuațiile de energie din timpul zilei

✅ mănânci conștientă și prezentă astfel încât să nu mai faci overeating și să depășești mâncatul pe pilot automat

✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)

Aici Este Tot Ce Primești

Dacă Comanzi Astăzi

Programul Video Rezolvă Mâncatul Emoțional (în valoare de 597 RON)

Două Sesiuni Live De Coaching De Grup Pe Săptămână Cu Expertul Radu Sofronea (în valoare de 400 RON)

✅ BONUS Acces În Grupul De Facebook Și Suport Nelimitat Pe Toată Durata Programului (în valoare de 100 RON)

✅ BONUS Acces În Grupul De Whatapp Și Suport Nelimitat Pe Toată Durata Programului (în valoare de 100 RON)

✅ BONUS Jurnalul În Format Digital "Explorând Legătura Dintre Emoții Și Mâncare" (în valoare de 80 RON)

BONUS Cartea În Format Digital "20 Deserturi Sănătoase Fără Zahăr Procesat" (în valoare de 60 RON)

BONUS Cartea În Format Digital "Smoothie-uri Energizante Delicioase" (în valoare de 60 RON)

Valoare: 1.397 RON

🎉 Pachet Promoțional: 179 RON

BENEFICIEZI DE GARANȚIE 100% BANII ÎNAPOI PENTRU 1 AN DE ZILE

✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)

Ce Primești În Detaliu Dacă Alegi
Să Cumperi Acum?

În fiecare zi, de luni până vineri, pe platformă și în Grupul de Facebook se va elibera câte un video cu indicațiile zilei pe care v-a trebui să le parcurgi și să le aplici. Asta înseamnă că vor fi 10 video-uri, în total aproximativ 6 ore de conținut.

Videourile sunt cu explicații simple și clare, fără termeni științifici sau necunoscuți. Mie îmi place să spun că informația este transmisă „pe limba omului”.

Programul este unul transformațional, asta înseamnă că pentru a avea rezultate va fi nevoie să aplici ceea ce îți voi propune și să îți dai voie să lucrezi cu tine și cu emoțiile tale.

 

În exlusivitate pentru cei care se înscriu până pe 29 Iulie, vor avea posibilitatea să urmeze cursul ghidați direct de Radu în 4 sesiuni de coaching de grup pe Zoom, cu o durata de aproximativ 80 minute fiecare.

Acesta este un suport personalizat extraordinar de util și merită profitat de oportunitate.

În aceste sesiuni se fac exerciții speciale, se discută despre provocările din relația actuală cu mâncarea, primești sfaturi și îndrumări în funcție de etapa în care te afli în program, toate cu scopul de a obține rezultate cât mai bune.

Aceste discuții sunt online pe Zoom și au loc luni si miercuri de la ora 20:30.

În exclusivitate pentru cei care se înscriu până pe 29 Iulie, vor beneficia de suport nelimitat în grupul de Whatsapp pe toată durata programului.

Vei putea să împărtășești întrebări, gânduri sau succese în timp real. Vei primi răspunsuri rapide și sfaturi personalizate din partea mea și a celorlalți participanți.

Eu voi fi personal prezent în grupul de WhatsApp, răspunzând la întrebări și oferindu-ți îndrumare în timp real.

Acest bonus este o modalitate excelentă de ne conecta zilnic, de a primi suport imediat și de a avea încredere că nu ești singură în această călătorie.

Vei deveni parte din grupul privat de Facebook alături de celelalte colege cu care vei parcurge această călătorie transformatională.

Vei găsi o comunitate de persoane care împărtășesc aceleași obiective și lupte iar eu voi oferi suport nelimitat acolo pe perioada cursului.

Tot acolo voi urca video-urile zilnice, explicații, sfaturi și ghiduri practice pentru fiecare zi a programului.

Vei primi acolo și înregistrările tuturor sesiunilor de coaching, astfel încât să poți să le revezi ori de câte ori ai nevoie pentru că vei avea acces pe viață la grupul de Facebook.

Atunci când îți propui să îți schimbi obiceiurile și să rezolvi mâncatul pe fond emoțional, este important să abordezi această problemă din toate unghiurile posibile.

Utilizarea jurnalului "Explorând legătura dintre emoții și mâncare" împreună cu cursul "Rezolvă mâncatul pe fond emoțional în 14 zile" va fi de mare ajutor în acest sens.

Jurnalul este în format digital și conține exerciții practice și întrebări special alese care te vor ajuta să îți dezvolți o înțelegere mai profundă a obiceiurilor tale alimentare și a modului în care acestea sunt legate de emoțiile tale.

În acest fel, vei putea obține rezultate mai eficiente și durabile în rezolvarea mâncatul pe fond emoțional, și va fi un pas important în direcția atingerii obiectivelor tale.

Cele mai multe persoane care suferă de mâncat emoțional se confruntă cu zilnic cu pofte de dulce, cărora cu greu le pot face față. 

Până la finalul programului vei începe să iei decizii alimentare din ce în ce mai bune, vei mănâncă prezentă și conștientă de gustul pe îl are mâncarea de la început până la final.

Acesta va fi momentul perfect pentru a începe să introduci în viața ta aceste dulciuri mega sănătoase, pline grăsimi bune, vitamine și minerale de care corpul tău are atâta nevoie.

Și ce e și mai frumos este că pofta de dulce îți va trece foarte repede, nu vei mânca 3 felii, și te va ține toată ziua. Da, am pregătit ceva super!

Fie că vrei să te umpli cu energie înca de la primele ore ale dimineții, să îți refaci echilibrul organismului sau să scapi de câteva kilograme în plus, aceste smoothie-uri sunt solutia perfecta pentru a avea grijă de sănătatea ta și să te simți în formă. 

Am pregătit această colecție de smoothie-uri pentru a te ajuta să nu mai stari peste mese, să consumi mai multe fructe și legume, să diminuezi pofta de dulce și să slăbești mai ușor.

Valoare: 1.397 RON

🎉 Pachet Promoțional: 179 RON

BENEFICIEZI DE GARANȚIE 100% BANII ÎNAPOI PENTRU 1 AN DE ZILE

✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)

Beneficiezi De Granție 100% Banii Înapoi Pentru 1 An De Zile

Ai la dispoziție 1 an de zile să urmezi metoda propusă de mine în acest curs.

Dacă cumva vei fi nemulțumită, trimite-mi un email și vei primi banii înapoi (100% garantat).

De ce? Pentru că am mare încredere în metodă, în informațiile pe care le-am pregătit pentru tine și evident în rezultatele pe care garantat le vei obține și tu dacă urmezi fiecare pas recomandat.

Vreau să investești fără niciun risc! Am mare încredere în mine, în cunoștințele și produsele mele, și vreau să știi asta.

✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON

(*această grupă incepe pe 29 Iulie iar locurile sunt limitate)

 

Cumpără acum programul "Rezolvă Mâncatul Pe Fond Emoțional În 14 Zile"!

 

Pune punct poftelor, auto-sabotajului și mâncatului pe fond emoțional fără să renunți la nimic din alimentația ta. 

 

✅ înveți ce este mai exact mâncatul pe fond emoțional

✅ afli și să rezolvi cauzele pentru care apelezi la frigider ca la un refugiu

✅ înveți, pas cu pas, ce trebuie să faci astfel încât mâncarea să nu mai fie principalul mod în care îți potolești emoțiile

✅ diminuezi drastic poftele de dulce, sărat și alimente nesănătoase fără voință

✅ lucrezi cu cele șase tipuri de foame pentru a îți rezolva poftele (foamea de glicemie scăzută, foamea nutrițională, de varietate, etc...)

✅ începi să îi dai corpului ceea ce are nevoie: nutrienți, vitamine, apă etc

 îți asculți corpul și mintea atunci când îți trimit semnale legate de mâncare​

 descoperi emoțiile joase și ascunse, de care nu știai că există și care îți stăpânesc obiceiurile de a mânca

 îți reglezi tranzitul intestinal să rezolvi fluctuațiile de energie din timpul zilei

 mănânci conștientă și prezentă astfel încât să nu mai faci overeating și să depășești mâncatul pe pilot automat

Valoare: 1.397 RON

🎉 Pachet Promoțional: 179 RON

BENEFICIEZI DE GARANȚIE 100% BANII ÎNAPOI PENTRU 1 AN DE ZILE

✨Sunt Gata Să Mă Înscriu Astăzi 🔥Preț Promoțional 179 RON